suug

 
Hatar den här dagen mest av allt vill bara att den ska ta slut nån jävla gång. Idag har jag bestämt mig för att ändra på lite saker, känner att det är något som jag inte klarar av längre så jag gör mig av med skiten på en gång. Och känner att varför slössa bort livet på att göra samma sak varenda jävla dag med samma jävla person nä jag blir fan snart galen. 
Damn_5125ef4ee087c30dd16c3550_large

Skoteer

Tjullulul
I går var jag på bregravning sen efter det for jag till emma och drack viin med henne osv. Sen for vi ut och snurra träffa nå folk och allt sånt. Och i dag blev det skoter med tommy emma och fredrik vi for lite över allt till typ vittjärv och det. Och i morgon blir det att fara till brännberg och kööra ;) 

HABABBAAB

Tjullullu ligger i sängen med min bebis och ska se nån film och sova ska ju upp tidigt i morgon eller jag fredrik ska. I morgon är det skola och allt sånt där tråkigt sen ska jag träffa min pappa :D
min snutti :*

bahabaha

Tjabbaba sitter vid köksbordet och dricker juice hmm har varit i skolan och det i dag som villken dag som helst. Imorgon händer något jätte kul min älskade pappa kommer hem jaa ! :D Så blir att fara och umgås med honom wiiiiieeowoow:) Och sen måste jag bara säga att jag tycker fan att hela jävla menskligheten? eller vad man ska säga.. Har blivit helt jävla knäpp ;s räker det inte med att tro på gud ? nä nu ska man inbilla sig att nån styr vår värld och blablblblalbla hallå hur tänker man då. Men det är ju i allafall mest folk som håller på med droger som tror på den där skiten och det är ju inte så konstigt då är man ju inte riktigt heller helt frisk endå så ;)
YÄ ILLIMATAAIOOOOOOOOOLLOLOLOOLO ELLER VAD DET HETTE???? :O
 

bajs

Tjabba i dag har jag och Emma gjort lasange mumma och bara tagit det lungt nu ska vi på ica och köpa nå gott. Sen blire nog bara att ta det lungt resten av kvällen för i morgon är det skola...:(  Sen har jag inte så mycket mer att skriva och det är jobbigt heeejs
 
 

Söndag

Tjuu 
ligger på min säng och funderar på vad man ska göra i dag. tänkte fara till Emma men ska kolla om det är nån som ids köra. Annars är det ju bara att gå är ju inte direkt långt men det är ju säkert iskallt ute. Hmm i helgen har jag typ inte gjort nå i lördag for vi till jesper och drack vin. Och i går tog vi det bara lungt satt hos Emma och kolla på fråga olle.
 

Tisdag

Lalalala Ligger i sängen och kollar på mitt hjärta när han springer runt och gormar. Idag har jag inte gjort nå typ for till Joel en sväng och jaa har inget att skriva så slänger upp nå bilder.
 
 

brännbergsmek

hejhej! Vaknade kring 10 i dag tog en dusch med hjärtat sen åt vi nå mackor och sen vid halv 12 for vi och hämtade Emma sen vidare till skolan. Slutade typ halv 3 så kom han och hämtade mig då for vi hem och grattade min bror i efterskott. Hälsade på mormor och morfar som hade kommit enda från långtbort. Och nu sitter jag här i brännberg och vi har skruvat i bilen och allt sånt kul. Nu blir det väl film och nudlar mumms...
I love u <3

:ppp

HEJ 
tjuuu hade sovmorgon till 10 i dag sköööönt så for och hämta upp emma nångong innan det så for vi till skolan. Vid 1 for jag till körskolan och har suttit där i några timmar och lyssnat. På måndag ska jag göra min första körning med dem får se hur det går hoppas på det bästa. annars händer det inte så mycket i mitt liv inte.
 
 

jikp

Tjabbbaa!
Hejhopp sitter just nu och kollar på tv med mamma och fredrik har het kyklingen i ungnen så bara att vänta tills det är klart. Idag gick jag på stan med Emma och fika på opalen och köpte en ögonbryns penna. Sen kom hjärtat och hämta mig så for och rasta hundarna och bjöd Emma och Jonte på bulla. Har inte gjort något mer en såå..
Lägger upp nå snygga skoter bilder ;)
 

..

Tjuu
Ligger i sängen med hjärtat vi har nyss vaknat ska snart gå ner och äta frulle är as hungrig. Igår gled vi stor tysken med Tommy Emma och Fredrik, hmm idag blir det nog en film dag med massa godis ååh vad mysigt.
Tack för allt love u <3

Bloggrape

Nu har jag varit en fin vän och fixat min fina vän Linas blogg. Lina kommer alltid vara en sån här vän för mig som hur lite vi än umgås med varann eller pratar med varann så vet jag att hon finns där o för mig så kommer hon alltid att vara min bästavän.
I love you stumpilumpan / Greenwall

lrföd

Tjabba
Idag fyller min älskade bror 20år grattis till han :) Igår var det vin kväll hade ju jäkligt kuligt med mina brudar hiih pusspuss på dem. Ingen aning om vad som hände i dag just nu ligger jag och gosar med hjärtat. 

SUUUG

Tjuu!!
Idag är det fredaaag kan ju inte bli bättre en så här i kväll hoppas jag på att det händer nå kul. Händer ju som aldrig nå i den här dööööda staan. Plus att jag längtar tills mina kläder kommer hihih kuklul. 
 

RSS 2.0