<(")

Sitter hemma hos Emma vi ska ladda ner någon film och springa på ica och köpa nå poppcorn. På måndag är det nyår då får man se vad som händer då blir säkert as fint! Har inte nå mer att skriva för gör endå samma sak varje dag.

,

vaknade för ett tag sen har hunnit duscha men nu ligger jag på sängen igen, är jävligt trött. Ska på stan med emma på något tag och så ska jag hämta ut min hårförlägning eller hur det stavas. Idag blir det en tidig kväll för jobbar i morgon börjar kl 7... så måste upp tidigt osv men alltid bra att känna pengar :)
 

luleeeå

Kom nyss hem från luleå har införskaffat mig nå kläder. det behövdes blev bara massa linnen osv och en bh som inte passa... :/ menmen man ides ju inte testa nå för det var ju så jävla mycket folk. nu håller emma på med maten hihi själv käkade man ju på donken mumma. Vad som händer i kväll har jag ingenaning vill till basen men det är väl fortfarande inte plogat.... Ska hem och duscha på något tag
 
 

.-

tjuu i natt sov jag hos Emma vi vakna typ 12 nångång sen kom fredrik och hämta min så for vi en sväng på stan. Snäll som han är köpte han en korsett åt mig, ska hålla henne sällskap i natt igen tycker ju synd om lillhjärtat som måste vara själv. nu ska jag väll slänga mig i duschen sen ska vi försöka komma på något kuligt att göra ikväll men det löser sig. i morgon ska jag och E till luleå kolla om vi hittar något fint. Jaa har beställt en hårförlängning om jag inte redan sakt det så jag och emma ska göra nå dippdopp och se hur det blir eller vad det heter ;)
 

jag har en rosa snopp

HEJ!
sitter i mitt 3:e hem just nu med Emma och Tompan, Han T står och diskar och blandar dipp blir nå chirre MUMS! tror att dem sara och rille skulle komma förbi kanske blir att dra i hop nån feezzzt ;)
hehe just nu ser vi på skoobidoo ! inväntar bara chipsen, tompan får nog öka lite med dippen börjar bli otålig...
emmpan är glad för hon får hinka vin!

;)

Ja var ju som jul i går var som sakt hos min farmor till sex sen for jag hem sen vid tio kanske drog jag till emma. vi höll på att svamla där till 3-4 någon gång. nu ligger jag på min älskade säng och gör ingenting har fått internett att funka äntligen !!! 
Hahaaha nå gammalt 
 

You gotta get up and try..

Tju ja då är det ju jul i år igen, är så jävla äckligt less på allt och alla och då ska man också stå ut med den här jul skiten ocksåå... jaa far till farmor och farfar på något tag med julia jenny och tuva... ska väl käka där sen skulle dem till annika så jag far väll till emma och försöker göra något fint av dagen blir att dricka vin!
 
 

,-

Tjullullu ! sitter på skolan just nu med mr lantz och hon enberg, tror jag har slutat för dagen men vet en. Ska på stan och köpa nå julklappar med Emma men då är man ju bankrutt så kommer nog inte köpa nå julklappar till någon i år. Fick ju veta igår efter jobber att inte lönen kommer in fören i januari så man får hålla ut en månad till men det ska nog gå bra!
söööööt :p.P.pp.p
 

you makes me so confused

Söndag.. idag blir det att göra ingenting ligga i sängen hela dagen. öhm gör typ ingenting på dagarna så finns ju inte så mycket att skriva. Har i allafall tagit fram go skotern så har bestämmt att jag ska fara och köra nån vacker dag.. 
 

.

" Kod för att importera min blogg till Nattstad: 3269576074 "

-.

Tju ligger på sängen just nu som vanligt... Har tagit ut skotern osv kanske blir att köra ikväll om det inte händer något annat. igår var det basen fast var inte plogat så gick inte som planerat, ska slänga mig i duschen på nån stund!

14/12-12

Tjoo! ligger på emmas soffa börjar bli standard, Har spelat x-box hela natten och kollat på youtube tidsfördriv. Imorgon blire väl nå bryt hoppas jag, Så nu ska jag väl fortsätta trycka chips och dipp och spela lite x-box dårrråå TJO!
 
 
 
 

Inget spelar längre nån roll nu, jag vänder blicken tittar åt ett helt annat håll

Hej! ligger på sängen har nyss tryckt gröt så jag ska orka jobba idag... Ska städa lite smått om jag ids det hade behövts. Så ska inte göra nånting i dag utom att jobba för slutar 9 då är det väl bara hem och sova antar jag om det inte händer nå kul.
 
HAHAHA! förlåt var bara tvungen ily :* <3
 
 

Sometimes I think that it's better to never ask why

Tju! ligger på sängen just nu har tvättat nå kläder så ska snart slänga in dem i torktumlaren. Slutade nån gång efter 1 så for hem och gjorde nå käk osv. Nu ska jag börja göra mig klar så jag kan börja dra min mot jobbet slutar 9 ikväll så då är det bara hem och duscha.
 

 
 <3

It hurts but it maybe the only way

I dag vakna jag typ 12 for hem och byta kläder osv, Sen for jag till Lantz var med henne och Rickard sen for vi till Emma och Tommy där Fredde också var. vi har typ spelat spel och inte gjort allt förmycket. Nu ligger jag i sängen med en söt kille vi ska typ äta gotta och se film. Sen i morgon ska jag på stan med Jenny Tuva och Olivia tror jag. 
 

RSS 2.0