Torsdag

HEEJ
Nu har jag klickat hemma massa kläder från internett så nu blev man av med lite pengar :(
Tror det blir en lugn kväll i kväll man måste ju vila upp sig för morgon dagen för då blir det ju vinkalas med emma ;) Ne tror jag ska försöka väcka min lilla snuttigubbe. 
 

hoppplaa

Tjoooo!
Vaknade upp i brännber för en stundsen nu sitter jag och väntar på att hjärtat gör nå maat åt mig. för ska snart och rida med Emma när hon tagit sig hit. Jaaa tro det eller ej men är ju skit grym på att rida så det kommer nog gå jätte bra. Igår for jag och Emma Fredrik och Joel till luleå och köpte SAIIIINTS sååå det blev ju lite lirande i går med massa fiint vin. Sen kom fredde och hämta oss så for vi ut å snurra träffa massa folk osv.

.,....

Tjenniispeniis.
Sitter i soffan hemma hos emma och lirar lite har försökt på mig dem där faserna till körkortet gick väll så där.. Idag planerar vi att fara till luleeeå och stor shoppa hade ju som värkligen behövt köpa nå kläder så man slipper gå naken. Hmm undra om det blir vin i kvääll?? Någonting kul måste ju hända i kväll eller? Nae nu tar jag och bokar en utlandsresa med emma.
Och då kommen jag måå så hääär bra och plaska varenda dag

blablabla

Hejjjhooppp
Igår gick jag till skolan och gjorde allt det vanliga som typ plugga eller nå annat tråkigt. slutade kring 2 då kom fredrik och hämta mig och emma, Då blev det att fara ut och övningsköra när man kom hem och handla med mammii. Sen var det bara att hoppa in i duschen med gubben sen göra sig i ordning jaa allt sånt tråkigt. Och då blev det att jag och resten for och sladda det slutade väll så däär..
Tumblr_midgxlielc1s3as54o1_500_large

;)

Tjuu
Sitter här med natalie och lantz som kom med goofika till lillajag mummaaa blev morotaskaka och brownis. Vi ska väll till andre sen tror jag får väl se vad vi hittar på. 
Miamii ;)

.-

Tjababba 
Sitter och kollar på älskling när han äter en varm macka mumms. I dag har jag inte gjort så mycket sluta typ halv 2 och sen kom freddan och hämta mig så for vi hit hämta kaka och for till stackars emma som var så ensamen. nu ska jag och bubboo kolla på jockiibooi min idool! gör inte så mycket på dagarna så har som inget att skriva.
måste bara lägga upp en bild på min älskade pappa saknar han sjukt mycket han är ju som stilig puss love u <3

HÖHHÖ

HALLÅÅLÅ!ÅL
sitter på lektion med min fina elinapiina ska skriva nå arbete men hon är så jävla lat... Idag blir det en rolig kväll för min bbygirl fyller ju 17 bast ojojoj gamal hon blir min lilla tjej
 
hoppas på att kvällen kommer se ut som ungefär så här
sen sluuta nå sånt däär eller ?? :OOO

skooter

Tjuu ligger på min älskade säng säger det typ hela tiden men får ju aldrig sova ut... Idag klev jag upp kl 6 for till jobbet slutade kl11 då var det bara att fara hem sen på med skoter kläderna och sen har vi varit ute fram till nu. samma sak i går och hade behövt göra mina uppgifter i körskole boken ska ju till körskolan på måndag och då ska dem vara gjorde ÅÅH har verkligen inte tid med allt..
 
 

I don't need Another heartless misery

Tjoo! sitter i sängen med en fin just nu ska fara och hämta emma vid 3 typ så ska vi en snabbis på staan sen hem till henne tror jag. Idag ringde emma och väckte mig typ halv 8 så då drog jag på mig nå kläder ochsåvidare. Slutade typ 12 i dag hade ingen gympa SKÖNT! I dag blir det att lägga sig tidigt börjar kl 7 både lördag och söndag. Duktig jag är som ligger och sover när alla andra är ute och super och har kul men pengar beövs! 
Man kan ju inte bli snyggare...hihi love u 

RSS 2.0