And you're just a beautiful mistake

Tju ligger i sängen och är något ny vaken alltid likaint att vakna upp brevid gubben.. Idag ska jag göra klart sidorna i körskoleboken duktig som jag är. kanske städa mitt rum hmm får se sara skulle komma ihit i dag också vid 5 kanske hihi kulkul :)
 

tjabbababa

TJUU! sitter hemma hos den där jonathan just nu med andre och fredde, Blir ingen sen kväll i kväll för ska upp och jobba kl7.. ska och hyra nån film med bubben sen också annars händer det ingenting kanske blir att fara och köra skoter i morgon eller kolla på lantz match :)
lägger uppe n bild på mig och emma när vi är ute och kör skoter läs hennes blogg http://www.nattstad.se/emmaenbergg
 

:P.p:P.p:P:

Blev inge far east idag... dem ringde från jobbet så var bara att fara och jobba. I morgon börjar jag skolan typ halv 9 så måste försöka ta mig upp i tid men får se hur det går har ju inte gått så bra dem senaste vecorna menmen.. får se vad som händer i morgon blr nog att bara ta det lungt ska ju upp och jobba kl 7 på lördag.

You could walk straight through hell with a smile

Tjuu väntar på att fredde ska duscha klart nångång så ska vi på fareas  med mamma :) Har pluggat till körkortet lite får min lön i morgon äntligen har en jävla massa saker jag hade behövt handla. Hade sovmorgon i morse till 12:10 var jävligt skönt att få sova ut.
 

23/1

Tju slutade skolan typ halv 3 så for hem tvättat nå kläder nu håller jag på med maten duktig jag är. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra ska försöka komma på något kul men man ser väl.På tal om ingenting får lönen på fredag ;)

less

 

(:

Tju sitter och kollar när gubben äter, idag blire kanske att fara och sladda eller nå annat kul. Tappade telefon igår har inte hittat den sen dess så blir endå att köpa en ny funderar på en LG eller nån sony lägger ut nå bilder ;)

.

åååh miss <3

säängen<3

Ligger i sängen och drar mig måste kliva upp snart, för orkade aldrig duscha i gårkväll så får göra det nu innan skolan. Börjar 12 idag sköönt men såg på facebook att alla skrivit att det är iskallt ute så vill nog helst stanna kvar i sängen.Efter skolan vettefan vad jag ska göra då kanske sara och emma vill vara med mig ;)

MAAAAT

Tju kom nyss hem från jobbet, ligger på min älskade säng just nu som vanligt äter en liten köttbit med massa paprika och majs har ju börjat mitt nyttiga liv så får bara äta 820 kalorier per dag. Har klarat den här dagen i allafall får se hur det går men man hoppas på det bästa. ska bara käka upp sen duschen sen sova skola i morgon så..

I fucked up again

Tjuu ligger i min älskade säng skulle aldrig klara mig utan den. Äter på en banan just nu känndes som gott, I morgon blir det skola till ca 3 sen jobb 16-22. Känna nå casch är ju alltid bra fast köper ju endå bara mat för det så blir ju bara fet. Hmm måste komma på nå att lägga mina pengar på funderar på en bil kanske, börjar ju vara dax snart så varför inte.
 

lets do it again

Tjullullu ligger på sängen som vanligt, ska börja städa och det snart sen blire väl att ligga hemma hela kvällen och bara ta de lungt. 

(y)

Tju klev upp kl 6 i dag för att sen fara och jobba kl 7. Slutade kl11 så då for vi ut med skotrarna och körde till skogså typ ;) kulkul nu ska jag troligt vis dra till Emma och se på tv. 
det var då det! 
 
 

NNW 297

Joabbat från 7-12 idag nu blir det att dra igång yamahan och dra på bryt med fint folk.

fredag

Tjo helg nu då tyckte att det skulle bli satans skönt med helg men då jobbar man ju bort hela den endå så, Men pengar behövs ju så. Ligger på sängen just nu med <3-at ska hoppa i duschen på nån minut och göra mig klar för jobbet. 
 

Every day changes your life

Sluta skolan vid 3 och då kom pappa och hämta mig, och nu ligger jag här på sängen och väntar på mat. Hade behövt städa och typ kolla mig i spegeln men har ingen ork för det. Ska till emma senare och chilla tjuuu

måndag

Vakna nyss av att Emma ringde och väckte mig är gode trött... I morgon kommer pappa hem kul att få träffa han, fast han är ju bara hemma i 10 dagar eller något sånt men bättre det en ingenting. Idag ska jag väl vara med Emma får se vad vi hittar på kanske ser nån film. Men nu ska jag försöka få liv i gubben. Och i morgon börjar skolan BLÄÄ..

.-

Ligger på sängen just nu får se om man hittar på något i kväll, eller om man bara ska ligga hemma.

Torsdag

Tjo sitter hos emma just nu med hon tommy och fredrik, gör inte så mycket just nu tar det bara lungt. Ska väl ut på något tag eller nå nånting måste man ju hitta på. Vaknade kl 6 i morse for till jobbet slutade 11 så for hem och käka pannkakor. Tror jag är ledig till nästa helg så ska försöka hitta på så mycket som möjligt innan skolan å allt börjar om JOBBIGT.
 

Fuck you

 
Om du nu vill ha reda på sanningen så skulle du ju kunna ta och fråga mig, men om du häldre vill sitta och vara sur över någonting du inte har en aning om så är det fint för mig. Är jävla less på att få höra nya saker från olika håll vad jag "håller på med/är". Skulle inte ta och yttra mig om jag vore du.
 
 
LALALLA!
 
 

RSS 2.0