Fredag

 
Ehm har inte bloggat på as länge men har inte haft nå och skriva skolan har börjat som alla märkt. Idag blir det att fara till Lantz och se vad som händer där blir säkert super. I morgon blir det ju boden crusing får se vem man åker med osv men det blir nog as bra. Var ledig i dag så har varit barnvakt åt syster och börjat städa lite !
 
 
 
 

With their big fake smiles and stupid lies

Tju igår for jag och Alma till jossan för hon fyllde år så var där ett tag sen drog vi ut med fint folk. Och bara tog det lungt for till gruvberget och kolla vad som hände där men hahah ja såg ju ut att vara kul. Jo var med Alma och Emma i fredags haha åååh hände massa roliga saker vi åt mycket gotta i allafall och jag köpte ut franks år emma på coop för man måste ju vara 15 för att få köpa.
Mina favorit killar iallfall i bland <3

And all you do is let me down

Tju ! ligger på sängen med fredde nu och bara pratar blir att sova hos Elina inatt så det lär bli mysigt. Ska fara och tanka nån dunk med bensin nu så man inte får torsk :)
Jag älskar min lilla pojke <3

just trying to keep my head up

 
Ligger på sängen och orkar inte göra resa på mig för jobbet har fan varit hemskt i dag höll på att dö... 
Så nu ligger jag här och tycker synd om mig själv, ska till stan och klippa mig snart sen blir det väll att vara med Alma och Emma mina fina små tjejer :* Igår tog jag det lungt hela dagen typ for och hämta alma vid 6 kanske och så for vi till jeewel och chilla där sen drog vi till mullvaden och gunga (vet inte hur det stavas)
Ja det var bättre förr....

less

Åååh less på alla idioter varför ska det alltid vara så jävla svårt att stå för någonting man gör? har man valt att göra nå då kan man väll förfan stå upp för sig själv. Allt var så jävla mycket lättare förut när man typ inte brydde sig ett skit men antar att allt har gått förlångt.... emo inlägg hejdå
 

11 agusti

Tju igår hamna jag hos älskling och käka kräffter fett gott, Sen for vi till mig en snabbis satte in kaninen och hämta joel hjälm som han hade här. Sen drog vi till joel och där var det massa folk så drog vi till max som vanligt var där i några timmar sen drog jag och älskling till mig och sov. Nu ska jag försöka få liv i han så han kan somna nån gång i kväll sen kanske det blir dollar eller något. Och det 9 september händer det ååh känns så jävla skönt längtar som fan hihhi jävligt nöjd chheej fast jävligt paank... men det var det värt :)
nog kommer vi må bra ;)
 
 

,

BLÖÖ! jag hatar mitt jobb stå i skit hela jävla dagarna menmen 1 vecka kvar undrar bara hur fan jag kommer stå ut.. Men blev på mycket bättre humör igår har bokat resan nu och det känns jävligt skönt att få komma bort här i från, hade helst flyttat dit seriöst pallar inte alla idioter i den här stan. Och nu har mamma och alla dragit så känner mig rätt ensamen men det jobbigaste är att ingen gjort mat åt mig när jag kommer från jobbet för det har jag fan ingen ork till.

Söndag

TJU!

har inte gjort speciellt mycket sov hos älskling i natt så for där ifrån vid halv 4 kanske, så då for vi till mig och gratta syrran. I morgon blir det att jobba längtar verkligen inte hade bara velat ligga i sängen hela dagen... men pengar behövs så man har väll inget val.. I helgen har jag vart med älsklig och joel på lördagen, fast hade bara velat vara på LK och roat mig menmen...
 

I'm not perfect and I don't try to be

 TJU!!
Dagen börja med att jag vakna av att felicia ringde och väckte mig kl halv 8 och sa att jag hade försovit mig så det var bara att dra på sig kläderna och fara och jobba.. :(
Jag har faktist ridigt i dag jävligt nöjd tjej haha har väll typ inte ridigt på hundra år men det gick bra i allafall.
I dag blir det att fara ut en sväng med älskling och kolla läget antar det är gode dött eftersom alla är på lulekalaset utom jag...:'(

less

Jobbig dag less som fan på jobbet vill verkligen INTE dit orkar inte skulle göra vad som hälst för att slippa... nu blir det typ att slå på en film och sova så jävla slut. 

RSS 2.0