den sekunden jag tittade bort, det är den jag kommer att minnas för gott

Tju igår blev det lite knas med endå rätt så roligt, dem fick för sig att vi skulle fara till finland, så vi börja fara mot haparanda men då var vi tvungen stanna på en mack i råne och pissa. Men då paja så klart bilen så det blev inget finland jag som ville utomlands :( Jaja sen vakna jag typ vid 2 kanske och såg nån film och nu ska man väll duscha en snabbis sen dra ut.

;)

Tjullulu!   
I går for jag och gubben och bowlade med julia och robin var super kul även fast jag förlorade. sen for vi till hängbron och grillade pinnbröd och korv var där ett tag och myste.Sen for jag och fredrik hit och sov, och idag har vi inte gjort nånting tvättat nå kläder fixat i moppen och nu spelar vi playstation 3. Sen blir det att hoppa i duschen sen fara ut och äta för vi har faktist vart tsm i ett år i dag :)

blabla

Igår var jag med alma gjorde inte så mycket, var hos Joel ett tag sen for vi ut ett tag. idag blir det att inte göra nå speciellt jusst nu kollar jag på tv med pappa och lär väll sitta här resten av kvällen. och om det inte regnar ska jag fixa moppen WIII :D men det typ spöregnar jobbigt då är det ingen ide att gå ut i allafall :(

shaka asset

Igår  så var vi och spela basket vann nästan den här gången börjar bli bättre ;) sen for vi till joel och käka kladdkaka MUMMS. sen var vi där och tog det lungt med nå fina typer. sen for jag hem och sov vaknade vid 12 typ tog en dusch och nu sitter jag har hos Sara blir att ta en lååååååååång promenad/jogging. jobbigt men vafan det behövs verkligen :)

19 juni

Igår var jag på max en snabbis och tryckte en chillicheese gott :) sen for vi och spela basket men nå fina typer fast jag förlorade så var det ändå kul. och nu ska jag och sara fara ut och köra moppe BRUUMBRUM. Så får väl se hur det går :D

You are so ugly that the only people who tell you that you are beutiful is your parents and james blunt.

Hejhej
Nu har jag och julia bestämt oss för att grilla så nu har vi bakat pinnbröd. Men nu är det bara så att ingen vill grilla med oss så får väl se hur det hela slutar. I dag har jag ätit pannkaka och övningskört gick super för jag är ju bäst. Och jag är grymt jävla sugen på att fara och bada men det är vell 100- i vattnet så det skiter sig.

-

seg dag vakna nyss ska snart till stan för är så jävla hungrig så gubben ska bjuda på max, mumms finns typ inge bättre en max. Igår var jag med julia ett tag sen for jag till elina och vi fixa till oss en snabbis sen for vi ut med massa härligt folk. kom i allafall hem till fredrik nån gång i natt. blööö

Fotboll

Tjatjah bloggen
nu sitter jag här och äter cheez doodles med jöllan och hennes bror, idag har jag inte gjort nånting typ sovit hon min bby. sen träffa jag emma en snabbis sen drog vi hem till mig och jag duscha och sånt tåkigt och fredrik for typ nånstans. och i morgon ska jag kanske och träna om det är bra väder :)


RSS 2.0