Friday

Ligger på sängen har tryckt lite chips mumms finns inge bättre, Sen ska jag och fredde ut och äta sen ska vi till hans syster som fyllt år och gratta henne. Sen ser vi väll som händer i kväll, ska i allafall försöka få med mig emma till luleå i morgon hohho och kolla vad vi hittar där. Tjaao
Min favorit kille :*

Turkiet!

Några bilder från turkii ;)
Tjuu!
 

all you do is let me down

Tjuu,
seg dag i dag finns inte nå att göra så blir väll att ligga på sängen hela kvällen. Har inte gjort ett skit i dag varit på skolan sluta typ halv 3 sen for jag och fredrik hit och laga mat eller jag lagade för han for och skulle träffa jonathan typ. I morgon är det äntligen fredag då kanske man far till stugan över helgen. Emma och tommy ville typ följa med så ser hur det blir med det. 

,-

Hade ju tänkt lägga in nå bilder från turkiet i dag men det gick ju inte för det är nå fel på datajäveln....
Men idag hade jag tänkt vara med massa men vet fan inte om jag ids är så jävla less på allt och alla jusst nu så vill bara ligga hemma. Nä orkar fan inte ta all skit längre fett less, Men ska kolla vad Emma gör om hon inte har farit och ridit och kolla om hon vill träffa mig i 5 min tjo.
 
 

måndag

Kom hem från Turkiet i går typ kl halv 2 på dagen tror jag, fick med mig en adidas tröja åt älskling och nå små saker typ lägger upp nå bilder i morgon eller nå för ids inte börja med det nu endå så. ska väll ut med fredrik nu sen ska vi väll sova här i natt.

söndag

Tjuuu! 
Har varit sjuk typ hela helgen as jobbig men har i allafall hunnit vara i happaranda på fredagen med Fredrik tommy och emma vad där hela dagen kom hem kring 12 kanske? Älsklingen skulle hämta nån bil.Sen på lördagen for vi till  Kärrbäck eller nå kommer inte i håg vad det heter men for dit för tommy skulle hämta nån bil han med. Så spendera hela dagen där med typ var hemme typ 8 sen for vi ut ett tag men mådde as dåligt så for hem och sov vid 10 typ. Mår lite bättre i dag så nu blir det väll att duscha sen kanske sova hos bby i natt.

RSS 2.0